NetBet - Beoordeling

Netbet is een berouwbare aanbieder van sportweddenschappen met een ruime keuze aan sporten. De website zelf is gelicenseerd door de Malta Gaming Autorithy en het bedrijf achter NetBet heeft een licentie ontvangen van de Ierse autoriteiten. Dankzij deze licenties weet je dat alles bij dit wedkantoor geheel verloopt via de wettelijk gehanteerde eisen en dat ook jij als klant veilig voor echt geld kunt spelen.

Starten bij Netbet met een klantenbonus

Wanneer je besluit om klant te worden bij het NetBet wedkantoor kun je online uiteraard ook direct profiteren van een mooie bonus. Net als bij verschillende casino’s het geval is kun je hier dus gelijk een gratis geldbedrag krijgen om verschillende weddenschappen mee af te sluiten. De bonus die je als nieuwe klant bij NetBet kunt krijgen is gebaseerd op je eerste storting. Deze zal met 50% verhoogd worden en kan tot een maximum van € 200 euro opleveren.

Klik hier en ontvang tot €200 gratis inzet bij 

Let wel dat je de bonus niet automatisch zal ontvangen, maar dat je hiervoor de promotiecode NL200 dient te gebruiken. Deze moet ingevoerd worden voordat je een storting definitief afrondt. Lees eerst de algemene voorwaarden voor het vrijspelen van de bonus. Deze bonus moet een aantal keer woren ingezet voordat je hem kunt uitbetalen.

Uitstekend sportoverzicht

NedbetMensen die bij NetBet terecht komen voor het winnen van geld kunnen zeker rekenen op een totaaloverzicht als het gaat om sporten. Het is dan ook niet alleen maar voetbal, tennis en basketbal dat geboden wordt bij NetBet, maar ook alle andere sporten kunnen direct gekozen worden. Het systeem dat hiervoor gebruikt wordt laat iedere sport in een categorie terugzien en daarbij ook de wedstrijden die gepland zijn. Om het helemaal overzichtelijk te houden vind je in iedere categorie de wedstrijden terug op datum en uiteraard met daarbij de odds die te behalen zijn bij een eventuele juist voorspelde uitslag. Bovendien moet je weten dat ook de meest populaire evenementen van het moment van bezoek weergegeven worden, die je helemaal terugvindt in het menu links boven op de NetBet Sport site.

Plaats weddenschappen tijdens een wedstrijd

Voor mensen die graag spanning opzoeken en het maximale uit een weddenschap willen kunnen halen qua odds is het live wedden van NetBet zeker aan te raden. Door op de groene live bettings knop te klikken zal je alle wedstrijden die bezig zijn te zien krijgen en kun je daarbij de odds vinden die op dat moment geldig zijn. Bij het behalen van doelpunten bij voetbal of matchpoints bij bijvoorbeeld tennis zal je zien dat de odds veranderen. Wanneer er veranderingen plaats vinden kun je deze zien door het groen oplichten van de vakken waar een score is veranderd. Bovendien zal je aan een rood of groen driehoekje bij de odds kunnen zien of deze naar boven of naar beneden is bijgesteld.

Alle bekende betaalmethodes beschikbaar

Weddenschappen kunnen bij online wedkantoren uiteraard alleen geplaatst worden als je ook over eigen geld beschikt, wat op zijn beurt alleen weer kan door de registratie van NetBet te doorlopen. Wanneer je als klant geregistreerd staat zal het voor de meeste methodes als mogelijk zijn om vanaf slechts € 10 euro het saldo te verhogen. Op de speciale stortingspagina van NetBet geeft je om te beginnen natuurlijk aan welk bedrag je toe wilt gaan voegen. Daarna kun je zelf een betaalmethode kiezen, waarvan iDeal er uiteraard één is.

Verder zullen ook Mastercard, VISA en PaySafeCard bij dit wedkantoor zeker niet ontbreken en zal je ook met Skrill of Neteller uitstekend een hoger saldo kunnen genereren. Iedere elektronische storting die je doet wordt bovendien gelijk verwerkt, waardoor het plaatsen van een weddenschap ook met een nieuw account al binnen een paar minuten mogelijk zal zijn.

Klantenservice NetBet Sport

Gezien het feit dat er heel wat odds, bonussen en andere elementen op de website van NetBet verwerkt zijn is een goede klantenservice natuurlijk wel een vereiste. Als je vragen hebt kun je dan ook om te beginnen altijd contact opnemen met dit kantoor door naar het help center te gaan. Daar vind je buitenom een speciale FAQ gericht op sportwedden ook de contact mogelijkheden terug die beschikbaar zijn.

Om je helemaal op de hoogte te stellen moet je weten dat je bij NetBet altijd eenvoudig kunt mailen via het contactformulier of contact op kunt nemen door te bellen naar het telefoonnummer dat weergegeven wordt. Verder beschikt NetBet uiteraard ook over een live chat, waardoor je meteen in de mogelijkheid zal zijn om je vragen aan een medewerker voor te leggen.

Conclusie over NetBet

Na een uitgebreide review en test bij NetBet kunnen we een aantal conclusies trekken. De veiligheid is bij dit wedkantoor optimaal door de nodige licenties en ook de bonus van € 50 euro maakt het plaatsen van een weddenschap zeker interessant. Wat voor ons vooral doorslaggevend was om NetBet op onze odds vergelijker website te plaatsen heeft alles te maken met de sporten die geboden worden.

Alles is hier overzichtelijk en voor iedereen is zijn favoriete sport te vinden om een inzet op te kunnen plaatsen. Tot slot moet je overigens weten dat ook NetBet mobiel benaderd kan worden en jij je weddenschappen dus overal waar je maar wilt vanaf je account zal kunnen beïnvloeden.