Interwetten - Beoordeling

Interwetten review

Gekeken naar het wedkantoor dat Interwetten online beschikbaar heeft, kunnen we concluderen dat dit bedrijf al heel wat ervaring moet hebben op het gebied van weddenschappen en odds. Interwetten is namelijk al in het jaar 1990 opgericht door Wolfgang Fabian en sinds 2005 in Malta gevestigd. Het klantenbestand bestaat vooral uit Duits sprekende mensen en dus vooral afkomstig uit Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk.

Toch liggen er voor Nederlandse gokkers bij Interwetten ook zeker mogelijkheden die we uiteraard in onze sportwedden review naar voren zullen laten komen. Bovendien is het goed om vooraf al te weten dat de veiligheid van dit wedkantoor gewaarborgd is door een licentie afkomstig van de Malta Gaming Authority. Zelf zien of deze licentie actief is kan overigens ook. Daarvoor klik je op het MGA logo aan de onderzijde van de website.

€ 100 euro bonus voor iedereen

Bij Interwetten maakt het niet uit of je een sportweddenschap wilt plaatsen of van het casino gebruik wilt maken als het gaat om de bonus. Als je een nieuwe klant bent kun je door jezelf te registreren en geld te storten namelijk al direct over een extra geldbedrag gaan beschikken. De registratie die je bij Interwetten moet doorlopen is zeer eenvoudig en stelt je in staat om al binnen een paar minuten van je account gebruik te kunnen gaan maken.

Klik hier en ontvang €100 bonus bij Interwetten

Zodra je geld gaat storten komt de welkomstbonus in zicht, omdat deze op basis van 100% over je eerste storting uitgekeerd zal worden. Dit betekent een rechtstreekse verdubbeling van je eerste tegoed, waar je in het geval van Interwetten een maximale bonus van maar liefst € 100 euro mee kunt verkrijgen! Let op dat je bij interwetten wel goed de algemene voorwaarden leest wat betreft de bonus. Je moet bijvoorbeeld binnen 14 dagen storten na je registratie en binnen bepaalde tijd je bonus inzetten tegen quoteringen van minimaal 1.7.

Online en mobiel sportweddenschappen plaatsen

Nu je kennis gemaakt hebt met de welkomstbonus van Interwetten is het natuurlijk ook leuk om mee over de sportweddenschappen die je kunt plaatsen te weten. Een weddenschap kan bij dit kantoor heel eenvoudig af worden gesloten en bovendien ook altijd op verschillende soorten sporten.

Is er een Europees Kampioenschap of wordt er een ander groot sportevenement georganiseerd? Dan zal je zien dat er bij Interwetten heel wat bijzondere weddenschappen gekozen kunnen worden om winsten mee te behalen op basis van de odds. Uiteraard kun je alle sporten eenvoudig gesorteerd terugvinden en heb je daarbij altijd een direct overzicht van de beschikbare wedstrijden. Bovendien kun je alle weddenschappen die beschikbaar zijn niet alleen maar online afsluiten, maar is het bij Interwetten ook mogelijk om mobiel je inzetten te plaatsen of volgen.

Live wedden beperkt mogelijk

Hoewel er wel de mogelijkheid geboden wordt om live weddenschappen af te sluiten zal je als klant niet een ruim assortiment hiervoor aantreffen. De meeste live wedstrijden waar je op kunt gokken vind je in categorieën als voetbal en tennis terug. Uiteraard kunnen er ook andere sporten beschikbaar gesteld worden, waarbij het aanbod geheel afhankelijk is van de wedstrijden die gespeeld gaan worden.

Een pluspunt van het live wedden overzicht is wel dat je altijd eenvoudig kunt zien welke odds er aan worden gepast bij een bepaalde tussenstand. Wanneer een odd naar beneden bijgsteld wordt zal je als speler een vakje direct blauw zien worden en blijft er een korte tijd een blauw pijltje staan. Voor odds die naar boven bijgesteld worden geldt logischerwijs dat je een groen vakje met een groene pijl te zien zal krijgen.

Storten met iDeal mogelijk

De bereikbaarheid voor Nederlandse spelers mag qua stortingen voor Nederlanders is prima. Als je een geldbedrag wilt storten om een sportweddenschap mee af te sluiten zal je namelijk altijd eenvoudig gebruik kunnen maken van opties als iDeal, Mastercard, VISA en PaySafeCard. Uiteraard is het ook mogelijk om geld toe te voegen vanaf een elektronische wallet, waar juist Neteller en Skrill weer uitstekend voor geschikt zullen zijn. Voor al deze methodes geldt een minimale storting van € 10 euro. Geld is na opwaardering uiteraard altijd direct beschikbaar, waardoor je binnen een paar minuten verschillende weddenschappen in kunt stellen bij Interwetten.

Klantenservice bij Interwetten

Een groot voordeel van Interwetten kunnen we terugvinden in de mogelijkheden om contact op te nemen. De klantenservice is telefonisch bijvoorbeeld 24 uur per dag bereikbaar, wat je de optie biedt om altijd direct met een medewerker te kunnen spreken. Daarnaast is het bij Interwetten natuurlijk ook mogelijk om een mail te sturen. Hiervoor kun je het mailadres kopiëren naar het mailprogramma dat je wenst te gebruiken of ervoor kiezen om het contactformulier in te vullen van dit wedkantoor.

Conclusie over Interwetten

Dat je ondanks een aantal kleine nadelen alsnog kennis zou moeten maken met Interwetten staat voor ons zeker vast. Het is dan wel zo dat de iDeal betaalmethode hier ontbreekt, maar de toegankelijkheid door middel van internationale methodes is er zeker niet minder om. Bovendien vinden wij Interwetten juist geschikt om het lange bestaan. Niet alleen weten ze wat er allemaal in de markt om gaat, maar vooral ook het feit dat zij al jarenlang over een licentie beschikken zegt genoeg als het aan moet komen op de veiligheid die hier geboden wordt. Zowel de mobiele als online bereikbaarheid laat hiermee in onze ogen zeker niets te wensen over.