Betfirst - Beoordeling

Beoordeling van Betfirst

Deze bekende bookmaker heeft een vergunning om in België sportweddenschappen aan te bieden. In 2012 was het zelfs de eerste bookmaker die een licentie in België wist te krijgen. Zeer betrouwbaar dus en dit wedkantoor biedt ook vele sporten aan waarop een weddenschap kan worden geplaatst.

Na de licentie in België is Betfirst alleen maar groter geworden. Zo wordt de site naast het Nederlands ook bijvoorbeelsd in het Turks, Engels en Frans aangeboden.

Pak de 100% bonus tot €200

Deze bonus is geldig voor nieuwe klanten van Betfirst die hun eerste weddenschap bij deze bookmaker gaan afsluiten.

Een weddenschap plaatsen bij Betfirst

Op de overzichtelijke site vind u een makkelijk keuze menu om een weddenschap te plaatsen. Er zijn tal van bekende en minder bekende sporten waarop een weddenschap kan worden geplaatst. Per sport is er ook een grote keuze van verschillende weddenschappen. De odds die worden aangeboden behoren tot de hoogste van België.

Ook live wedden bij Betfirst

Als voetbalkenner is het ook leuk om tijden de match een weddenschap te plaatsen. Bij Betfirst is dit zeker mogelijk. De odds zullen tijdens de wedstrijden steeds veranderen en de ervaren sportkenner kan hier zeker zijn voordeel mee doen. Heb je eenmaal een account bij Betfirst dan kun je wedstrijden ook volgen via de aangeboden live stream.

Geld op je account storten

Allereerst wil je natuurlijk er van overtuigd zijn dat je op een veilige manier zaken kunt doen. Dit is bij deze Belgische aanbieder met licentie uiteraard het geval. Er zijn tal van stortings mogelijkheden en ook aan de buitenlandse speler is gedacht. Voor een speler uit Nederland is het eenvoudig om bijvoorbeeld met IDeal geld op je account te storten. Ook Skrill en Paypal behoren tot de mogelijkheden. Na het storten is het geld meteen beschikbaar om een weddenschap mee te plaatsen.

Klantvriendelijk

Natuurlijk heeft Betfirst een uitstekende klantenservice. Bij vragen over een weddenschap of andere zaken wat betreft dit wedkantoor word je tussen 0.900 en 22.00 uur prima te woord gestaan.

Al met al een prima bookmaker waar je veilig een weddenschap kunt plaatsen. Vele sporten om op te wedden met over het algemeen goede uitbetalingen. Storten en uitbetalen gaat erg makkelijk en als nieuwe klant krijg je een grote bonus.