Bet777 - Beoordeling

Bet 777

In België zijn er tegenwoordig verschillende wedkantoren online te vinden en één daarvan is het welbekende Bet 777. Als je online bij Bet 777 een sportweddenschap af wilt gaan sluiten kun je rekenen op een uiterst goed bereikbare website. Niet alleen kun je er immers eenvoudig terecht voor het wedden via een computer of laptop, maar ook voor het mobiel afsluiten van weddenschappen zal je geen enkele problemen ervaren. Verder moet je uiteraard ook weten dat wedden op sport bij Bet 777 geheel veilig zal verlopen. Op de website van Bet 777 vind je dan ook niet voor niets het logo van de Belgische kansspel commissie terug, die verantwoordelijk zijn voor de complete keuring van deze sportsite.

€ 200 euro of 3x de odds!

Om gokken bij Bet 777 interessant te houden voor haar klanten heeft dit wedkantoor ervoor gekozen om een zeer genereuze welkomstbonus aan te bieden. Als je hiervan gebruik wilt kunnen maken zal je allereerst aan moeten worden gemeld als een nieuwe klant. Dit betekent dat je een nieuw account aan zal moeten gaan maken en dus in moet kunnen loggen bij Bet 777. Als je over een account beschikt kun je een totaal van € 200 euro aan cashback bonus gaan genieten. Win je de eeste weddenschap, dan krijg je 3x de odds en bij het verlies van je eerste weddenschap krijg je tot € 100 euro terug.wat uiteraard afhankelijk is van het bedrag waar je mee hebt gewed. Heb je vervolgens ook nog eens voor een tweede maal geld toegevoegd en een weddenschap geplaatst? Dan kun je nogmaals een bedrag van € 100 euro terug ontvangen richting je tegoed. Om deze bonus terug te kunnen krijgen zal je overigens wel zelf een mail naar de klantenservice moeten sturen.

Sportwedden in het Nederlands

Een groot voordeel van de Belgische licentie die voor Bet 777 uitgegeven is, is natuurlijk dat je geheel in het Nederlands terecht zal kunnen. De Nederlandse taal wordt gevoerd over de gehele website en maakt het nog makkelijker om een sportweddenschap af te gaan sluiten. Nu we het toch hebben over het wedden op sport, is het goed om op de hoogte te zijn van het feit dat je hier tal van categorieën terug kunt vinden met alle nog te spelen of live wedstrijden. Uiteraard is het voetbal bij Bet 777 zeker populair, maar ook tennis, honkbal, motorsport en ijshockey doen het zeker niet onverdienstelijk als het gaat om de nodige odds. Verder moet je uiteraard weten dat er op het gebied van alle wedstijden meerdere inzetmogelijkheden zijn, waar logischerwijs per inzet ook verschillend odds voor geldig zullen zijn.

Storten ook voor Nederlanders eenvoudig

Nu je hebt kunnen lezen dat er met de inzetten op de sportwedstrijden verschillende odds behaald kunnen worden is een uitleg over de aanwezige stortingsmethodes uiteraard ook wel op zijn plaats. Als je geld wilt gaan storten bij Bet 777 moet je allereerst over een account beschikken door de gehele registratie te doorlopen. Heb je dit gedaan en kun je inloggen op een eigen account? Dan zal je als speler al vanaf € 10 euro je tegoed kunnen verhogen met allerlei methodes. Hoewel de meesten denken dat er alleen Belgische methodes beschikbaar zijn is Bet 777 toch ook op internationaal gebied goed ingericht. Storten met iDeal, VISA, Skrill, PaySafeCard en Neteller is hier dan ook geen enkel probleem. In alle gevallen zal je bij een elektronische storting bovendien gelijk over je geld kunnen beschikken en kun je dus direct binnen de categorieën op zoek gaan naar een voor jou gunstige inzet om een winst te behalen.

Kies ook eens voor live wedden bij Bet 777

Een grote hit als het gaat om gokken op sport is natuurlijk de optie om live te wedden. Dit kan ook bij Bet 777 met allerlei voordelen. Als je live een gokje gaat wagen op wedstrijden die het eerste signaal al gehad hebben zal je namelijk zien dat er verschillende odds geboden worden, die ook tijdens de wedstrijden aangepast worden. Dit gebeurt aan de hand van tussenstanden of andere scores en is eenvoudig terug te zien. Wanneer je jezelf op de live wedden pagina begeeft zal een wedstrijd bij eventuele veranderingen namelijk oranje kleuren. Zodra dit is gebeurd zal je zien dat ook de odds veranderen, waar een rood of groen driehoekje voor komt te staan. Rood betekent uiteraard een verlaging van de odd en bij groen zijn de betreffende odds uiteraard verhoogd. Tot slot moet je over het live wedden overigens weten dat je tijdens het plaatsen van je weddenschappen de wedstrijden direct live kunt kijken. Dit alles via het speciale Channel 77, dat rechts naast de odds beschikbaar zal zijn en uiteraard ook op groot scherm kan worden geladen.

Bereikbaarheid klantenservice

Meer weten over de odds, bonussen of andere zaken die je bij Bet 777 tegen kunt komen? Weet dat je hier altijd eenvoudig je vragen voor zal kunnen leggen door contact op te nemen met de klantenservice. De meest handige manier voor contact vind je terug in de live chat die geboden wordt, omdat je daardoor direct met een medewerker zal kunnen spreken. Anderzijds kun je uiterarad ook telefonisch contact opnemen met een medewerker van Bet 777 en heb je de optie om te mailen. Een mail kan daarbij makkelijk worden verzonden via het contactformulier, waarbij vanaf dit wedkantoor het streven is om iedereen binnen 30 minuten te woord te staan.

Conclusie over Bet 777

Volgens ons is Bet 777 zeker een wedkantoor dat betrouwbaar is om eens een weddenschap bij te plaatsen. Dat je in het Nederlands terecht kunt is uiteraard niet alleen een voordeel voor het plaatsen van een eventuele inleg, maar ook voor het opnemen van contact. Je hoeft dus niet perse de Engelse taal te beheersen om vragen te kunnen laten beantwoorden. Tot slot is ook het aantal bonussen dat hier geboden wordt zeker een voordeel en telt ook het feit dat je wedstrijden live kunt maken natuurlijk zeker zwaar mee!