Disclaimer

Diensten

Oddsvergelijker.nl is een gratis online platform, waarop mensen informatie kunnen inwinnen over het online wedden op voetbal. Wij geven informatie over online bookmakers die in deze markt actief zijn  Wij zijn een gratis en onafhankelijk platform dat toegankelijk is voor eenieder die informatie wilt inwinnen over online wedden.

Oddsvergelijker.nl is zelf géén aanbieder van kansspelen en geeft hier op dit platform ook géén gelegenheid toe. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de diensten en bedrijfsvoering van de aanbieders die op deze website staan vermeld. 

Aansprakelijkheid

Wij laten wedstrijdstatistieken zien van wedstrijden uit verschillende competities. Deze statistieken worden vanuit een database zorgvuldig ingeladen; het kan echter voorkomen dat er fouten of onjuistheden in deze statistieken ontstaan. Het inzetten op wedstrijden, waarvan wij de statistieken laten zien is echter volledig op eigen risico. Oddsvergelijker.nl accepteert daarom ook geen aansprakelijkheid op winsten en/of eventuele verliezen van spelers.

Wij vergelijken de odds van deze bookmakers voor voetbalwedstrijden uit verschillende competities. Deze odds worden automatisch ingeladen en worden zorgvuldig geplaatst. Het kan echter voorkomen dat er fouten of onjuistheden in deze odds staan. Oddsvergelijker.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade of verliezen die hierdoor ontstaan.

Oddsvergelijker.nl, haar directie en partners kunnen onder geen enkele voorwaarde aansprakelijk worden gesteld door de gebruiker uit hoofde van de aanbevelingen of informatie die op de site gegeven worden. U bent zelf verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie die op Oddsvergelijker.nl staat vermeld. Gebruik de op deze site vermelde informatie op eigen risico, en controleer of het in jouw rechtsgebied legaal is om online kansspelen te spelen. 

Gebruik van de site

Deze site is alleen voor persoonlijk gebruik. Alle gebruik met een commercieel oogmerk is verboden. Publicatie, reproductie of het verder verspreiden van de hele of gedeeltelijke inhoud van de internetsite Oddsvergelijker.nl, ongeacht de manier waarop dit gebeurt, hetzij in de vorm van tekstbestanden, hetzij als grafieken of beeldmateriaal, is ten strengste verboden, tenzij hiervoor door Oddsvergelijker.nl uitdrukkelijk toestemming is verleend.