Betfirst - Beoordeling

Als we het hebben over Betfirst spreken we van een Belgisch wedkantoor, dat uiteraard beschikbaar is voor het afsluiten van verschillende soorten sportweddenschappen. Bijzonder om te weten over deze online bookmaker is dat deze als eerste in 2012 een Belgische licentie wist te verkrijgen om het sportwedden in België aan te mogen bieden.

Vanzelfsprekend is er na de licentie zeker een groeispurt geweest, wat er dan tot nu toe ook voor heeft gezorgd dat Betfirst niet alleen in het Nederlands beschikbaar is. Tegenwoord kunnen weddenschappen door iedereen namelijk ook geplaatst worden in het Frans, Engels of Turks.

100% bonus tot een maximum van €100

Als je nog niet eerder bij Betfirst geweest bent voor het plaatsen van een sportweddenschap kun je als nieuwe klant gelijk profijt hebben van een mooie bonus.

Ontvang jou €100 bonus bij 

Je krijgt een100% bonus tot €100. Dus stort je €100 dan krijg je €100 extra speelgeld. Lees wel eerst de algemene voorwaarden. Om je bonus te laten uitbetalen moet je het bonusgeld 9 maal ingezet hebben.

Weddenschappen plaatsen bij Betfirst

De website van Betfirst biedt je verschillende mogelijkheden als het gaat om het plaatsen van een weddenschap. Niet alleen is het verschil te vinden in de sporten die aan worden geboden, maar ook de specifieke sportweddenschappen die je kunt plaatsen en de odds kunnen zeker wisselend zijn. Voor wat betreft de sporten die aangeboden worden kun je hier uiteraard uitstekend terecht voor het wedden op voetbal, tennis, basketbal, en hockey. Bovendien kun je ook rekenen op een ander aanbod qua wedstrijden, waarvan iedere match uiteraard in een eigen categorie teruggevonden kan worden.

Live wedden op sportwedstrijden

Gunstig om te weten over gokken bij Betfirst is dat je niet alleen maar kunt spelen op sport wedstrijden die in het vooruitzicht liggen. Ook live wedstrijden kunnen gekozen worden om een weddenschap op te plaatsen, wat dus wil zeggen dat je ook tijdens een match in kunt zetten op verschillende odds om winsten te behalen. Voetbalwedstrijden, tennis en andere sporten zijn daarmee zeker goed bereikbaar. Een bijkomend voordeel is namelijk dat je niet alleen aan de hand van bepaalde gebeurtenissen een inzet op een bepaalde odd kunt veranderen, maar ook dat je de wedstrijden via de gratis livestream van Betfirst kunt volgen. Het enige dat je daarvoor nodig zal hebben is een eigen account, wat dus betekent dat je de registratie zal moeten doorlopen.

Geld storten bij Betfirst

Als je een account hebt bij Betfirst om sportweddenschappen mee te gaan plaatsen wil je natuurlijk ook de zekerheid hebben dat je veilig geld kunt storten. Gezien het feit dat dit een Belgische aanbieder is zal je uiteraard verschillende methodes voor storten in België voorbij zien komen. Toch is er ook goed gedacht aan de buitenlandse spelers, wat we terugzien aan de extra toegevoegde betaalmethodes. Voor Nederlanders is het bijvoorbeeld heel eenvoudig om geld toe te voegen met iDeal en ook gebruik maken van Skrill of PayPal is een uitstekende optie. Bovendien is je geld altijd op een veilige manier toe te voegen en meteen beschikbaar om een weddenschap naar keuze mee te plaatsen.

Klantenservice

Bereikbaarheid is natuurlijk iets dat telt en zeker in onze review over Betfirst niet mag ontbreken. Als je vragen hebt over het plaatsen van weddenschap of over andere zaken die met deze bookmaker te maken hebben zal je dan ook uitstekend terecht kunnen. Dagelijks kun je tussen 09:00 uur en 22:00