Bet-at-home - Beoordeling

Bet at Home review

Tussen de vele grote wedkantoren die online beschikbaar zijn voor het wedden op sport mag Bet at Home zeker mee worden gerekend. Deze aanbieder van sportweddenschappen heeft grote kantoren in Oostenrijk en Malta om wereldwijd aan velen het sportwedden aan te kunnen bieden. Goed om te weten is dat Bet at Home zeer populair is om de veiligheid die zij bieden. Garantie wordt immers voor alle kansspelen en weddenschappen hier geboden dankzij een licentie van de Malta Gaming Authority. Verder zegt het feit dat er inmiddels al ruim 1,5 miljoen klanten aangesloten zijn bij Bet at Home natuurlijk ook wel wat over de populariteit en de goede odds die zij claimen te bieden.

Bonus bij Bet at Home voor nieuwe accounts

Om klant te kunnen worden bij Bet at Home, en dus weddenschappen te kunnen plaatsen, zal je allereerst het registratieproces moeten doorlopen. Dit wil zeggen dat je op basis van eigen persoonlijke gegevens een account aan gaat maken, waarbij we je toch aan willen raden om geen valse gegevens in te vullen. Als bij een uitbetaling jouw gegevens niet lijken te kloppen kan gewonnen geld namelijk in worden gehouden en dat wil natuurlijk niemand. Als je de registratie doorlopen hebt start overigens alles met een mooie bonus. Jouw eerste storting die je uitvoert kan met bonuscode FIRST namelijk verhoogd worden met maximaal € 50 euro, wat je uiteraard een leuke mogelijkheid biedt om met een gratis weddenschap prijzengeld te gaan winnen.

Klik hier en ontvang jou bonus

Sportaanbod kleiner, maar wel concurrerend

Hoewel Bet at Home zeker een populair wedkantoor is staan ze niet bekend om het hele grote aanbod. In plaats van het aanbieden van alle sporten en wedstrijden heeft Bet at Home er namelijk voor gekozen om alleen de meest populaire sportwedstrijden beschikbaar te stellen. Wat hier wel handig van is, is het feit dat alle wedstrijden onderverdeeld zijn in categorieën en zo dus eenvoudig teruggevonden kunnen worden. Bovendien vind je via de homepage van Bet at Home sports uiteraard wel gelijk de uitgelichte wedstrijden terug, die zeker wel van belang kunnen zijn qua odds om op te spelen.

Uniek gokken op politieke zaken

Om met een kleiner aanbod toch concurrerend en uniek te kunnen blijven vind je bij Bet at Home ook verschillende odds terug die gewonnen kunnen worden op basis van een longterm weddenschap. Het meest unieke daarbij is dat je kunt gokken op politieke zaken. Winnen kan daarbij bijvoorbeeld door juist te voorspellen wie de volgende nieuwe paus zal worden, wie de volgende president van Amerika wordt of dat Griekenland de Europese Unie gaat verlaten of niet. Een optie die je zeker niet bij alle wedkantoren zal vinden en waar zeker mooie uitbetalingen mee behaald kunnen worden.

Live weddenschappen plaatsen

Ondanks het feit dat je bij Bet at Home te kampen krijgt met een wat kleiner aanbod qua sporten zijn er toch gewoon live weddenschappen beschikbaar. Dit betekent dat je kunt wedden op voetbal terwijl een wedstrijd al bezig is of bijvoorbeeld tussentijds ook kunt gokken op de uitkomst bij een tenniswedstrijd. Als je live een weddenschap gaat plaatsen kun je bij gebeurtenissen de odds zien veranderen in je voor- of nadeel. Bovendien kun je daarbij zelf een bepaalde inleg eventueel nog aanpassen en je risico’s op het verliezen van geld daarmee continu uitspreiden om naar een minimum te beperken.

Stortingsmogelijkheden bij Bet at Home

Nu je weet wat voor soort weddenschappen je bij Bet at Home kunt spelen is het uiteraard ook handig om kennis te hebben over de mogelijkheden voor het storten van geld. In de veilige omgeving die voor het gokken op sport bij Bet at Home geboden wordt kun je gebruik maken van verschillende elektronische stortingsopties. Voor ons als Nederlanders is het uiteraard het meest eenvoudige om te storten met iDeal, maar ook andere opties kunnen zeker goed gebruikt worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mogelijkheid om geld met Skrill, VISA of Mastercard toe te voegen!

Klantenservice

Vragen over sportweddenschappen bij Bet at Home, bonussen of andere zaken kunnen uiteraard altijd eenvoudig gesteld worden. Om te beginnen kun je in het support center altijd eenvoudig terecht voor het sturen van een e-mail door gebruik te maken van het contactformulier. Daarnaast kun je hier rekenen op de mogelijkheid om live te chatten met een medewerker en is het voor het sports deel uiteraard ook een optie om vragen telefonisch voor te leggen. Hoe dan ook, onze ervaring is dat je bij Bet at Home altijd op een snelle en fatsoenlijke manier te woord gestaan wordt.

Conclusie over Bet at Home

De website die je bij Bet at Home aantreft om je weddenschappen te plaatsen is zeker uniek als je kijkt naar andere wedkantoren. Hoewel er wat negatieve punten liggen rondom het aanbod qua sporten maakt de mogelijkheid om in te zetten op politieke gebeurtenissen een hoop goed. Bovendien ontbreekt het je niet aan de mogelijkheid om live een gokje te wagen en kun je als klant veilig terecht met iDeal om over een saldo te beschikken. Op basis van onze ervaringen krijgt Bet at Home van ons dan ook een dik pluspunt!