Artikelen en tips

Voetbalwedden tips

Lees alle tips en voorkom in ieder geval dat je geen beginners fouten gaat maken.

Total Shot Ratio

Er zijn veel methoden om het resultaat van een voetbalwedstrijd te voorspellen. De Total Shot Ratio afgekort TSR is een methode die steeds populairder wordt. Hiermee tel je het aantal schoten op het doel.

Is verstand van voetbal noodzakelijk?

Veel personen zouden graag eens een weddenschap willen plaatsen op een wedstrijd, maar doen dit niet omdat ze denken te weinig verstand te hebben van voetbal. Het leuke van wedden op voetbal is dat je er helemaal geen verstand van hoeft te hebben om een succesvolle weddenschap te plaatsen.

Verschillende voetbal weddenschappen

Er zijn veel verschillende inzet variaties beschikbaar als je een weddenschap gaat plaatsen op een voetbalwedstrijd. Ontdek de meest populaire inzet methoden.

Wedden met de Asian Handicap

Asian Handicap is een manier om een weddenschap te plaatsen. Het woord zegt het eigenlijk al, er wordt een digitale handicap toegevoegd aan een voetbalclub. Bekijk onze praktijkvoorbeelden en bepaal je eigen inzet strategie.

Wedden op wie een doelpunt gaat scoren

Wedden op anytime goalscorer of goal scorer maakt het mogelijk om te kiezen wie de doelpunt gaat scoren in een wedstrijd. Kies bijvoorbeeld voor je favoriete spits of zet in op de speler die in de laatste wedstrijden goede prestaties heeft geleverd.

Probeer limieten te voorkomen

Net als bijvoorbeeld in een fysiek casino wordt er altijd gelet op valsspelers of personen die inzetten volgens bepaalde strategieën. Lees dit artikel en wordt niet aangezien als zo'n speler.

Inzetten op gelijkspel

Naast het inzetten op winst of verlies kun je ook inzetten op gelijkspel. Natuurlijk moet je wel een beetje voorkennis hebben.

Wedden op voetbal

Lees hier de informatie over wedden op voetbal.