Artikelen en tips

Voorspelling Feyenoord tegen AS Roma

Vanavond de Europa League wedstrijd Feyenoord tegen AS Roma. Vorige week speelde de Rotterdammers in Rome deze wedstrijd eindigde in 1-1. Door de chaos die de Feyenoord hooligans hebben veroorzaakt in het centrum van Rome zal er deze wedstrijd waarschijnlijk meer agressie te bespeuren zijn onder de spelers en supporters. Deze wedstrijd wordt vanavond om 21:05 gespeeld op eigen grond in De Kuip.

Total Shot Ratio

Er zijn veel methoden om het resultaat van een voetbalwedstrijd te voorspellen. De Total Shot Ratio afgekort TSR is een methode die steeds populairder wordt. Hiermee tel je het aantal schoten op het doel.

Is verstand van voetbal noodzakelijk?

Veel personen zouden graag eens een weddenschap willen plaatsen op een wedstrijd, maar doen dit niet omdat ze denken te weinig verstand te hebben van voetbal. Het leuke van wedden op voetbal is dat je er helemaal geen verstand van hoeft te hebben om een succesvolle weddenschap te plaatsen.

Verschillende voetbal weddenschappen

Er zijn veel verschillende inzet variaties beschikbaar als je een weddenschap gaat plaatsen op een voetbalwedstrijd. Ontdek de meest populaire inzet methoden.

Wedden met de Asian Handicap

Asian Handicap is een manier om een weddenschap te plaatsen. Het woord zegt het eigenlijk al, er wordt een digitale handicap toegevoegd aan een voetbalclub. Bekijk onze praktijkvoorbeelden en bepaal je eigen inzet strategie.

Wedstrijd PSV tegen Feyenoord gaat weer niet door

De wedstrijd tussen PSV en Feyenoord voor de Eredivisie gaat a.s. dinsdag niet door. De KNVB geeft aan dat de wedstrijd niet door kan gaan vanwege problemen met het vervoer van de Feyenoord supporters.

Wedden op wie de doelpunt gaat scoren

Wedden op anytime goalscorer of goal scorer maakt het mogelijk om te kiezen wie de doelpunt gaat scoren in een wedstrijd. Kies bijvoorbeeld voor je favoriete spits of zet in op de speler die in de laatste wedstrijden goede prestaties heeft geleverd.

Probeer limieten te voorkomen

Net als bijvoorbeeld in een fysiek casino wordt er altijd gelet op valsspelers of personen die inzetten volgens bepaalde strategieën. Lees dit artikel en wordt niet aangezien als zo'n speler.

Inzetten op gelijkspel

Naast het inzetten op winst of verlies kun je ook inzetten op gelijkspel. Natuurlijk moet je wel een beetje voorkennis hebben.